Relax, we zijn er om je te helpen

Trots assisteren we vormgevers

Wij houden van tijdschriften en presentatie boeken en ondersteunen uitgeverijen, vormgevers en hoofdredacties om het best resultaat te bereiken. Het moet er op papier en digitaal perfect uitzien. Daar komt heel wat kennis en technologie bij kijken. Een gedrukte uitgave moet er perfect uitzien, niet te donker, niet te licht, juiste lettertypes, goede zetspiegels, juiste resolutie, etc... Wij nemen graag dat technische deel over en dat doen we al 20 jaar, inmiddels voor meer dan 100 magazines en presentatie boeken. Wij verzorgen het repetitieve werk en ontnemen je deadline stress en prepress instellingen. Hierdoor kun jij doen waar je goed in bent: vormgeven, uitgeven en content verantwoordelijk zijn. Het maken van een magazine of presentatie boek wordt hierdoor veel eenvoudiger, goedkoper en zorgt voor een hogere kwaliteit.

MAAK SCHITTERENDE ARTIKELEN

Vaak is InDesign leidend en worden alle artikelen hierin opgemaakt. Wij zijn in staat om jouw InDesign documenten direct op onze digitale plank (digital pinboard) te plaatsen. Dat kan met iedere frequentie. Als een artikel is gewijzigd, aangevuld, vervangen, dan plaatsen wij het nieuwe artikel direct op jouw digitale plank waardoor iedereen direct overzicht heeft. Ook als je dit door middel van PDF documenten wenst te doen is de digitale plank een uitkomst. Op de digitale plank kun je ook direct zien wat de status en de mogelijke issues zijn bij een artikel.

KENMERKEN

straighten

Al je beelden in lijn

We zorgen ervoor dat je beelden aan je standaard voldoen. Niet alleen technisch maar zeker ook visueel. We normaliseren alle beelden en op verzoek optimaliseren we ook beelden waar dat noodzakelijk is.

picture_in_picture

BEELD BEWERKING

Je ontwerp kan vragen om beeldaanpassingen. Zoals het vergroten van een beeld zodat het beeldvullend geplaatst kan worden, het verwijderen van storende elementen, vrijstaand maken of het leesbaar maken van de tekst.

view_comfy

DIGITALE PLANK

Centraal in onze communicatie staat de digitale plank. Hier kun je je pagina's en artikelen naar hartelust ordenen om de juiste flow van je magazine te krijgen. Moet je last minute nog een advertentie toevoegen? Geen probleem, zet hem op de digitale plank en reorganiseer je pagina's.

filter_1

HERNUMMEREN EN PDFEN, INDESIGN IS LEIDEND

Zet je InDesign bestanden op een voor ons benaderbare locatie (in de cloud). Bij iedere wijziging in InDesign halen wij het document automatisch op. Wil je nog met PDF's werken, laat ons (met een simpele status wijziging) weten wanneer je ontwerp klaar is. We pakken je document op, hernummeren pagina's en maken perfect drukgerede bestanden. Het resultaat staat direct op de digitale plank te wachten op je goedkeuring.

swap_horiz

AFLEVERING EN COMMUNICATIE MET DE DRUKKER

Wij zorgen voor commununicatie met de drukker zodat we er zeker van zijn dat de bestanden conform de wensen van de drukker worden aangeleverd. Dus met de juiste ICC profielen en naamgeving. Het enige wat jij hoeft te doen is pagina's of complete artikelen goed te keuren vanaf de digitale plank.

devices

DIGITALE VERSIES

Veel uitgevers werken niet meer exclusief voor print en hebben ook digitale versies nodig. Of het nu gaat om het beeld van de omslag voor marketing, voorbeelden van een aantal pagina's voor de website, digitale PDF edities voor digitaal lezen, drukgerede bestanden voor digitaal herdrukken, of XML per artikel. We hebben de kennis en kunde om dit voor je te regelen, veel automatisch, zonder extra kosten.

HET IS ONZE UITDAGING OM HET JOU ZO GEMAKKELIJK MOGELIJK TE MAKEN!

Als “productie assistent” zijn we 24/7 beschikbaar. We zijn ook gespecialiseerd in beeld bewerking en kleur correcties. Drukwerk technologie heeft geen geheimen meer voor ons. We hebben wereldwijd gewerkt met vooraanstaande drukkers op het gebied van prepress, web offset, offset en digitaal druk

We zijn continue bezig onze kennis van technologie en kleur op het hoogste niveau te houden zodat jij het resultaat krijgt wat je wenst op de meest eenvoudige en efficiënte wijze. Dit doen we al 20 jaar.

JOUW EINDRESULTAAT IS ONZE UITDAGING

We nemen eerst uitgebreid de tijd om je te leren kennen, je stijl en smaak en de wensen van je publiek. Dit is essentieel omdat we er zorg voor dragen dat het eindresultaat wordt zoals jij dat voor ogen hebt. Vervolgens wordt de digitale plank aangemaakt. Hier heb je 24/7 overzicht op de processen en status van je artikelen/pagina's. De digitale plank geeft je een unieke mogelijkheid om de voortgang van je magazine en jouw illustratie boek eenvoudig te beheren. Heb je extra assistentie nodig, dan zitten we er klaar voor.

HOE DOEN WE DAT? DOOR VOORAL PROACTIEF TE ZIJN!

We hebben toegang nodig tot je opmaak bestanden. Dat kunnen we eenvoudig doen door een Dropbox te delen of te koppelen met het (DAM) systeem wat je gebruikt zoals Elvis, Bynder, InCopy of Woodwing of rechtstreeks met InDesign.

Vanaf het moment dat je je ontwerp met ons deelt, al is het nog in de schetsfase dan houden we het in de gaten. We controleren toegang tot de gebruikte beelden en de kwaliteit daarvan. We controleren ook alvast of je document eventueel problemen gaat opleveren in druk, lang voordat de deadline nadert. Daarnaast zorgen we ervoor dat je beelden in lijn zijn en conform je wensen. Wanneer je tevreden bent over je ontwerp dan zorgen we ervoor dat de drukker hem ontvangt op de juiste wijze. Is de deadline voorbij dan zorgen we voor alle digitale uitvoer die jij, de marketing afdeling of je digitale lezer nodig heeft. Digitale covers worden automatisch verzonden, jij hoeft daar niet meer naar te kijken. Focus op nieuwe ideeën en uitgaven van jouw magazine of boek.