beeldbewerking

We hebben een passie voor beeld en ondersteunen fotografen en ontwerpers om het beste resultaat te bereiken. Beeldbewerking zoals jij dat wilt, met jouw personal touch en jouw gedachten. Zo kun jij fotograaf, vormgever of ontwerper je richten op waar je goed in bent. “Het beste beeld”. Lees meer over beeldbewerking.

HAAL HET BESTE UIT JEZELF EN JE BEELDEN

Laat ons het tijdrovende en/of repeterende werk uitvoeren, zodat jij je kunt richten op datgene dat voor jou belangrijk is. Het perfecte beeld zoals jij dat voor ogen hebt. Onze werkwijze is persoonlijk en transparant met altijd het eindresultaat zoals jij dat voor ogen hebt.

samenwerken

kenmerken

Ontwikkelen RAW bestanden

Wanneer je optimale kwaliteit wil dan starten we het liefst vanuit camera RAW beelden. We ontwikkelen je beelden handmatig met jouw wensen in ons achterhoofd. Hiermee verzekeren we ons van de best mogelijke kwaliteit. Hierdoor kun jij je focussen op de compositie en nemen wij de technische details voor onze rekening.

lees meer...

JE BEELDEN IN LIJN

We zorgen ervoor dat je beelden aan je standaard voldoen. Niet alleen op technisch vlak maar zeker ook visueel op de wijze zoals jij het wil zien.

lees meer...

Retouch

Er zijn veel verklaringen voor het woord retouche. Bij ons staat retouche borg voor het verbeteren, herstellen of simpelweg aanpassen van originele beelden. Er is een hele lijst op te stellen met handelingen die onder retouche worden verstaan.

lees meer...

VRIJSTAAND MAKEN

Als je een beeld vrijstaand wilt hebben in je ontwerp, dan zullen we het digitaal voor je uitknippen. We kunnen zelfs wat natuurlijke schaduw en/of spiegeling toevoegen aan het uitgeknipte object.

lees meer...