Thuiswerken met een DAM systeem en geen digitale plank?

Of er nu wel of niet een tweede corona golf komt, het thuiswerken is niet meer weg te denken uit de nieuwe maatschappij. Overzicht, overleg, inzicht en voortgang zijn termen die veel uitgevers van presentatie boeken en magazines steeds vaker missen. Soms zijn er al DAM systemen als Bynder en Elvis (Woodwing) ingericht maar ontbreekt er toch nog een digitale plank.

Koppelen aan Elvis (Woodwing) en Bynder.

Een belangrijk onderdeel van Wolluk.pub is de digitale plank. Binnen Wolluk.pub is de digitale plank de spin in het web en verstrekt continue informatie over de voortgang van pagina's en artikelen. Wolluk.pub plaatst direct de InDesign documenten waardoor de laatste informatie direct beschikbaar is. De bestaande werkwijze hoeft hierdoor niet veranderd te worden. Tekstschrijvers en vormgevers werken optimaal samen en hebben continue inzicht in elkaars werk en de laatste status. De redactie heeft inzicht en deadline stress vervaagd.

Een losse digitale plank.    

Voor gebruikers die behoefte hebben aan alleen een digitale plank hebben wij nu ook een oplossing. Onze digitale plank koppelt rechtstreeks aan InDesign en InCopy en geeft perfect inzicht en overzicht voor kleine en grote uitgeverijen. Ook reclamebureaus die in opdracht periodieken uitbrengen kunnen gebruik maken van deze oplossing. Hierdoor heeft hun opdrachtgever direct overzicht en inzicht. Voor een prijsopgave info@wolluk.com