the art of living Part III hardcover boek

Begin april 2020 is de nieuwe editie van het hardcoverboek van the art of living uitgebracht. Een prachtig naslagwerk boordevol design ideeën voor zowel binnen-als buitehuisarchitectuur. Niet minder dan 500 pagina's boordevol projecten van toparchitecten, designers en interieur ontwerpers.

45 bijzondere woningen, modern tot klassiek, worden hierin breed uitgemeten met prachtige afbeeldingen. Afbeeldingen die zowel binnen als buiten zijn gemaakt door verschillende fotografen.

Kwaliteit staat voorop!

Bij het maken van een veelzijdig boek zoals dit coverboek komt veel kijken. Naast de inhoudelijk teksten dienen de afbeeldingen er perfect uit te zien. Alle beelden mogen wel enigszins in lijn zijn, zeker ook omdat de omstandigheden waaronder de foto's zijn genomen wisselend zijn. Binnenlicht, buitenlicht, zonlicht, etc... maken het niet altijd even makkelijk.

Beeld bewerking

Wij zijn er trots op dat we onze medewerking mochten verlenen aan het samenstellen van dit prachtige naslagwerk. Beeldbewerking en het gebruik van onze digitale plank in Wolluk.pub hebben daartoe bijgedragen. Overleg over de kwaliteit met de art of living en de Prevision, de organisatie die het uiteindelijke drukwerk verzorgd, resulteert in een geweldig hardcoverboek.
Wij zullen het boek als referentie op veel plaatsen tonen, waarmee we willen illustreren dat we naast de vele magazines die we assisteren ook prima in staat zijn een grote uitgave als the art of living te begeleiden.
Wij zijn trots op deze mooie uitgave!

Het boek is te bestellen via the art of living hardcoverboek